Bravúros döntetlen

Lejátszották a 16., idei utolsó fordulót a labdarúgó megyei I. osztályban. A téli szünetet (amely február 10-ig tart, ekkor rendezik a következő fordulót) a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. töltheti az élen, de előnye csökkent az utolsó 2022-es fordulóban, miután döntetlent játszott Mórahalmon. A lelkes hazaiak sokáig vezettek, majd a 80. percben Daru fejesével egyenlített az őszi bajnok.

Mórahalom–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 1–1 (1-0)

Mórahalom, 60 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Barta, Gera)

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Trója, Csizmadia (Szalai, 73.), Baji (Tajthy, 76.), Pető (Görbe, 59.), Nagy M., Rádóczi Dán. (Malatinszki, 81.), Rádóczi Dáv., Bokányi, Szalma. Edző: Papp Endre.

Szeged-Csanád GA II.: Vaits – Dobronoky, Kovács G., Csorba (Daru, 55.), Kapic (Holcsik, 55.), Ábrahám, Tóth P., Dudás (Mészáros, 41.), Lestyán, Gera, Benyó. Edző: Andorka Péter.

Gólszerzők: Csizmadia (22.), ill. Daru (80.).

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Papp Endre: – A csapat egész héten kiválóan dolgozott, egy ilyen ellenfél ellen az iksz is nagy eredmény. A taktikát maximálisan betartotta a csapatom, megérdemelten tartottunk itthon egy pontot.

Andorka Péter: – Az utolsó harminc percben játszottunk úgy, ahogy az egész meccsen kellett volna, a hazaiak hősiesen védekeztek. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményhez!