Bugrisok

Egy fergeteges zenés komédia fordulatokban gazdag történettel, időtlen mondanivalóval, önreflexiókkal. A kassai Divadlo Thália Színház vendégjátéka most Mórahalmon látható!

Jegyek már kaphatóak munkanapokon 8-16 óra között az Aranyszöm Rendezvényházban, mindennap 0-24 órában a Thermál Panzióban, valamint online: https://bit.ly/3HqZaoH

Válságban a család! Veszélyben a hagyományos családmodell! Krízisben a házasság intézménye! Felborultak a nemi szerepek! Hol vannak a nőies nők és a férfias férfiak? Baj van! Nagyon nagy baj Carlo Goldoni mester vígjátéka alapján legalább 250 éve. Mozaikcsalád, patchworkcsalád, csonkacsalád. Képmutatás, torzsalkodás, perlekedés. Dominanciaharcok, látszatéletek és oktalan szabályok. Halk győzelmek és hangos kompromisszumok. Semmi sem az, aminek első pillantásra látni. Mindenki valamilyen titkot rejteget. Férfiak és nők mindennapi csatározása. Generációk háborús terepe. A szabadság feslettség és a rabság az erkölcs? Az együttélés, mint terror, de ki az áldozat és ki a zsarnok? Egy vitában csak az egyik félnek lehet igaza?

Szereposztás
Lunardo - Bocsárszky Attila
Margarita, Lunardo második felesége - Latócky Katalin
Lucietta, Lunardo lánya az első házasságából - Dégner Lilla
Canciano - Madarász Máté
Felice, a felesége - Szabadi Emőke Katalin
Riccardo - Nádasdi Péter
Simone - Ollé Erik
Marina, a felesége - Nagy Kornélia
Maurizio, Marina sógora - Illés Oszkár
Filippetto, a fia - Rubóczki Márkó

Szakmai stáb:
Fordította: Magyarósi Gizella m.v.
Dramaturg: Forgács Miklós
Zeneszerző és dalszövegíró: Kolocsányi Gábor m.v.
Díszlet és jelmeztervező: Lošonský Michal m.v.
Light design: Majoros Róbert m.v.
Korrepetítor: Dégner Lilla