BURSA HUNGARICA 2020 – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 Mórahalom Városi Önkormányzat az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2020. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók számára.
 A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx


Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat elbírálásának szempontjait Mórahalom Város Képviselőtestületének a Bursa Hungarika Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának rendjéről szóló Szabályzata tartalmazza.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2019. november 5.

A papír alapú pályázatokat személyesen vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal Jogi és Hatósági Osztályán (6782 Mórahalom, Szentháromság tér 1. I. emelet 102. szoba) ügyfélfogadási időben: hétfőn és csütörtökön 8.00-16.00 óráig, szerdán 8.00-17.00 és pénteken 8.00-12.00 óráig lehet benyújtani. 

Downloads