Döntetlen Algyőn

Algyőn egy korábbi algyői játékos tudott duplázni, Tóth Martin két góljával ugyanis megfordította a meccset a Mórahalom. A homokhátiak mégsem nyertek, mivel egy pontrúgás után az Algyő egy fejessel egy pontot otthon tartott, de a végén jöhetett volna a csattanó, a vendégek azonban kihagyták a ziccert.

Algyő–Mórahalom 2–2 (1-2)

Algyő, 100 néző. Vezette: Biber Tamás – közepesen (Kiss L., Bán).

Algyő: Siska – Rádi, Bozóki (Kovács M., 63.), Bogdán, Selyem, Daróczi, Törköly, Szil, Belovai (Vastag, a szünetben), Bakó, Jernei. Játékos-edző: Kovács Milán.

Mórahalom: Vígh – Tajthy, Ördögh, Tóth M. (Malatinszki Á., 79.), Budai, Király, Suhajda, Kis L. (Fődi, 72.), Malatinszki D., Bokányi, Szalma (Faragó-Barát, 23.). Edző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Szil (6.), Bozóki (56.), ill. Tóth M. (17., 27.).

Jók: Daróczi, Szil, Bogdán, ill. Malatinszki D., Tóth M., Ördögh.

Kovács Milán: – Alapigazság, hogy hibából lesz a gól, mi ezeket hétről-hétre ezüsttálcán kínáljuk az ellenfeleknek, így nehéz nyerni. Gratulálok Tóth Martin barátom teljesítményéhez!

Hódi Mihály: – Több volt ebben a meccsben, a hazaiak vezető gólját szabálytalanság előzte meg, ami megzavart minket. A végén elhibáztuk a meccslabdát, így van hiányérzetem, de az Algyő otthonában értékes döntetlent értünk el.