Friss hírek a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásairól

Felhívjuk figyelmüket, hogy az óraállítás miatt a júniusi, júliusi, illetve az augusztus 6-i és 15-i előadásaink (Valahol Európában, A Tenkes kapitánya,Osztrigás Mici, Budapest Bár koncert, Zorán koncert, NikolaTesla- Végtelen energia, MyLand, Szilaj, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Rózsa Sándor, az alföldi betyár, Rómeó és Júlia) kezdési időpontja átkerül 20.30 órára.

Augusztus 18-tól 19.30 órakor kezdődnek (Szilaj, Szent László, a lovagkirály, Aladdin) előadásaink!

https://www.lovasszinhaz.morahalom.hu

Kattintson ide és vegye meg jegyét online!

A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 2021-ben többszörösen újul meg a nézők kedvéért. Ez az évad amellett, hogy az eddigi legtöbb előadást vonultatja fel, a műfajok sokszínűségében is túlszárnyalja a korábbiakat. A lovarda küzdőterén bemutatott közkedvelt lovas előadások mellett teljesen megújult nézőtérrel várják a közönséget a koncertek, táncprodukciók, cirkuszművészeti és egyéb színházi programok. Ráadásul a jegyek az előző évekhez képest jóval kedvezőbbek, melyekhez a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló ajándék belépőt is adunk.


Sok szeretettel várjuk Önöket 2021. június 7-én 19 órakor, a mórahalmi Rotary Club szervezésben Pál Feri: Végre megint értjük egymást, társkapcsolati kommunikáció című előadásra.

Helyszín: Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, 6782 Mórahalom, Nyereg sor 4.

Jegyek kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, és a Thermál Panzió recepcióján, illetve online.

Kattintson ide és vegye meg jegyét most!