Gerincgimnasztikai tornát tartanak Mórahalmon

 A Mórhalmi Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, a térségben három településen: Mórahalmon, Üllésen és Zákányszéken tartanak gerincgimnasztikai tornát. Bármely más településről is részt lehet venni a tornákon.
 A gerincgimnasztika egy célirányos edzésprogram, amely prevenciós jellegéből adódóan a gerincproblémák megelőzésére, az egészség megőrzésére szolgál. Az ízületkímélő óra során mobilizálják, átmozgatják az ízületeket, a gerincet. Erősítik és nyújtják a törzset, gerincet tartó, stabilizáló (core izmok) izomcsoportokat, korrigálják a tartást. A tehermentesített átmozgatásra gimnasztikai labdát (fitt ball) használnak. Az erősítést is eszközök használatával színesítik.

A településeken tartandó órák részletes időpontjai:

Mórahalom
Időpont: július 8., 15., 29., augusztus 5., 12. szerdánként 16.30-17.30
Helyszín: Cacao Club

Üllés
Időpont: július 13-tól hétfőnként 18.00-19.00
Helyszín: Művelődési Ház

Zákányszék
Időpont: július 13-tól hétfőnként 16.30-17.30
Helyszín: Művelődési Ház

A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda egy alkalommal térítésmentesen 10.000 Ft értékű 10 alkalmas bérletet biztosít felnőtteknek szóló mozgásprogramjaira, köztük a gerincgimansztikára is, azoknak, akik vállalják, hogy legalább hat alkalommal részt vesznek valamelyik programunkon.

Aki ingyenes mozgásbérletet még nem igényelt, kérjük szépen írjon az efi.morahalom@gmail.com email címre. A lejért bérletek érvényességi idejét meghosszabbítják.

A tornákra minden alkalommal hozzák magukkal a bérletet, kényelmes tornaruhát, edzőcipőt, törölközőt, vizet és polifoamot. Gimnasztikai labdát biztosítanak.