Gól nélküli döntetlen

Mórahalmon ugyan mindkét fél előtt adódtak helyzetek, de sem a hazaiak, sem a Tiszasziget nem tudott betalálni. Igencsak paprikás hangulatban ért véget a mérkőzés, de nem került elő a piros lap, a tiszaszigetiek egymás után a harmadik mérkőzésükön sem kaptak gólt.

Kéménygyártó-Mórahalom–Tiszasziget 0–0

Mórahalom, 60 néző. Vezette: Burzon Márk – közepesen (Csöngető, Gera).

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Görbe (Tajthy, a szünetben), Rádóczi Dáv. (Czékus, 73.), Csizmadia, Holcsik (Baucic, 83.), Pető (Csehó, 71.), Nagy M. (Fenyvesi, 86.), Ábrahám, Bokányi, Szalma. Edző: Papp Endre.

Tiszasziget: Kiss D. – Szűcs (Tóth J., 65.), Papp Á., Nagy A. (Szabó D., a szünetben), Skribek B. (Berger, 65.), Bánfi, Prozlik, Tóth I., Bálint D., Skribek Á., Farkas F. Edző: Bány Tamás.

Jók: Weszelovszky, Szalma, Bokányi, Ábrahám, Vajda. ill. Bánfi, Bálint D.

Papp Endre: – Közepes színvonalú mérkőzésen hasonló arányban forogtak veszélyben a kapuk, igazságos döntetlen született. Vissza kell találni a minőségibb támadásokra, nagyobb erőt és felelősséget kell vállalni elöl, mert még ha reális is a döntetlen, megvoltak a helyzeteink a győzelemre.

Bány Tamás: – Az utóbbi három idegenbeli mérkőzésünket nullára hoztuk, a védelem rendben van. A támadószekcióban minél hamarabb változtatnunk kell.