Győzelem bombagólokkal

A Mórahalom két bombagóllal nyert Kiskundorozsmán, így a Tiszasziget, Algyő, Mórahalom trió egyaránt 55 ponttal áll.

Kiskundorozsma–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 0–2 (0-0)

Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Kócsó).

Kiskundorozsma: Zékány – Molnár K., Simon (Lőrincz, 6.), Kalapács, Bodonji, Ottlik Márk, Kis B., Ottlik Máté, Fülöp, Lóki, Agócsy (Török, 81.). Edző: Ottlik Sándor.

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Hatvani (Mészáros, 61.), Rádóczi (Csehó, 87.), Ábrahám, Holcsik (Tajthy, 75.), Pető, Nagy M. (Heidrich, 67.), Pióker (Hovanyecz, 72.), Dobronoky, Bokányi. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Dobronoky (49.), Bokányi (87.).

Jók: Ottlik Máté, Ottlik Márk, Fülöp, Kalapács, ill. mindenki.

Ottlik Sándor: – Csak a szokásos Mórahalom elleni mérkőzés volt. Jól játszottunk, kikaptunk. Gratulálok mindkét csapatnak, a hosszú bajnokság végén fáradtak, de színvonalas mérkőzést játszottunk. Nagyon sajnálom, hogy nincs még extra rájátszás, hogy még egy párszor játszanánk egymás ellen. Gratulálok a srácoknak is, mert ebben az amatőr ligában január óta edzenek és minden hétvégén rendelkezésre állnak. Köszönöm a mórahalmi stábnak, hogy a súlyos sérültjeinknek segítettek, és úgy hagyták ott az öltözőjüket, hogy még egy szigetelőszalag-darab sem volt benne.

Papp Endre: – Egy ezer sebből vérző Dorozsmához látogattunk, akikkel egy izgalmas, küzdelmes mérkőzést játszottunk, két bombagól döntött. Végig koncentráltan játszottunk, kézben tartottuk a meccset, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Kitartást kívánok a Dorozsmának, jobbulást a sérülteknek! Büszke vagyok a csapatomra!