Győzelemmel kezdte az évet a Mórahalom

Nagyon fontos győzelmet aratott az év első bajnokiján a Mórahalom VSE, igazi 6 pontos mérkőzést nyert meg

Jól alakult a találkozó együttesünk számára, hiszen első félidő 3. percében Csizmadia László találatával vezetést szerzett, amint nem sokkal később a mérkőzés 19. percében Baji Renátó gólja követet, így két gólos előnnyel zárult az első félidő. A szünet után is a Mórahalom VSE akarata érvényesült. Előbb a 62. percben Holcsik Báliint növelte az előnyt, majd a hajrá 88. percében Tajthy Lénárd iratkozott fel a góllövőlistára és állította be a négygólos győzelmet.

Balástya–Mórahalom 0–4 (0-2)
Sándorfalva, 50 néző. Vezette: Hagymási Attila – közepesen (Markó, Katona).
Balástya: Hegedűs – Sári, Mondics, Szádeczky, Faragó (Tóth B., 56.), Pióker (Muró, 72.), Horváth Cs. (Nagymihály, a szünetben), Vámos N. (Gera D., 55.), Vörös, Tóth G., Tóth P. (Gera L., 75.) Edző: Kiss Máté.
Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Mészáros, Holcsik (Fodor, 65.), Csizmadia (Tajthy, 80.) Baji, Nagy M., Rádóczi Dán. (Malatinszki, 75.), Rádóczi Dáv. (Szalai, 84.), Bokányi, Szalma. Edző: Papp Endre.
Gólszerzők: Csizmadia (3.), Baji (19.), Holcsik (62.), Tajthy (88.).
Jók: Vörös, Gera D., ill. Baji, Csizmadia, Bokányi, Holcsik, Mészáros.
Kiss Máté: – Néhány játékos felkészülés alatt tanúsított hozzáállása miatt mostanra olyan mély gödörbe kerültünk, hogy akár egy meglehetősen egyszerű focit játszó ellenféllel szemben is képesek vagyunk nagyobb arányú vereséget szenvedni .El kell gondolkoznia pár embernek, ez már nem a megyekettő.
Papp Endre: – Ahogy az őszi mérkőzésen, úgy most is markáns különbség volt a két csapat között, csak most helyzeteink negyven százalékát sikerült értékesítenünk. Végig kézben tartottuk a meccset, sok sikert kívánok a szimpatikus balástyai csapatnak!