Győztes szezonkezdet

A Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztály tavaszi szezonjának nyitófordulójában Papp Endre vezetésével a Férfi Felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a Szentesi Kinizsi SZITE csapatát.

A találkozót egy perces gyászünettel kezdték a csapatok, amelyet az elhunyt Kóródi Sándor Ferencz, a Mórahalom Városi Sportegyesület egykori elnökének és az elnökség tiszteletbeli tagjára emlékezve tartottak. A mérkőzés elején Vajda Marcell a 9. percben egy szögletrúgás utáni fejes góllal szerezte meg a vezetést csapatunknak. A vendég csapat azonban a 33. percben egy távoli átlövéssel válaszolt, amely egy mórahalmi védőről pördült a kapuba. Így az első félidő 1:1-es döntetlennel zárult. A második félidő hajrájában Szalma Gergely 78. percében egy jobb oldali beadás utáni kapáslövéssel újra megszerezte a vezetést csapatunknak, majd Bokányi Richárd 87. percében szerzett góljával végleg eldöntötte a mérkőzést, így csapatunk három ponttal gazdagodott. E fontos győzelemnek köszönhetően csapatunk egy helyezést előrelépve, az Algyő együttesét megelőzve a 4. helyre lépett előre a bajnoki tabellán.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE - Szentesi Kinizsi SZITE 3 : 1 (1 : 1)

Kezdőcsapat: Mison B., Tajthy L., Vajda M., Róka B., Rádóczi D. (⬇️ 65'), Ábrahám B., Csizmadia L., Holcsik B. (⬇️ 84'), Csehó M. (⬇️ 65'), Dobronoky V., Bokányi R.

Cserék: Weszelovszky G., Pető B., Hovanyecz A. (⬆️ 84'), Mészáros G. (⬆️ 65') Rádóczi D., Czékus Zs., Szalma G. (⬆️ 65')

Vezetőedző: Papp Endre

Gólszerző: Vajda M. (⚽ 9'), Szalma G. (⚽ 78'), Bokányi R. (⚽ 87')

Papp Endre értékelése: Idei év első bajnoki mérkőzésen a győzelem volt a legfontosabb! Csapatomnak nem a mai volt a legjobb mérkőzése, de azt gondolom így is végig kézben tartottuk a meccset és fontos győzelmet arattunk. Stabilak voltunk, támadásaink is sorra jöttek, amibe sajnos többnyire a kapu előtt hiba csúszott ma. Megmutatták hogy tudnak csapatként küzdeni, így fontos 3 pont lett az eredménye. Győzelmünket Frenki Bácsi emlékének ajánljuk!