Hatvan percig eltüntették az osztálykülönbséget

A Mórahalom jól tartotta magát a magasabb osztálybeli Gyöngyös ellen a Magyar Kupa országos főtábláján.

Remekül játszott a Mórahalom az NB III-as Gyöngyös ellen az első félidőben, sőt, egy óra játék után is jól működött mindaz, amit a Mórahalom szeretett volna megvalósítani ezen a mérkőzésen. Ekkor azonban elég volt egyetlen kihagyás, amit a Heves megyeiek azonnal megbüntettek, egy pillanatnyi figyelmetlenség után máris előnyben voltak a vendégek. Ebben a tíz percben el is döntötte a meccset a Gyöngyös, ugyanakkor a homokhátiak emelt fővel jöhettek le a pályáról.


Mórahalom VSE–Gyöngyösi AK 0–3 (0-0)
Mórahalom, 300 néző. Vezette: Tóth Róbert (Váczi, Tasnádi).
Mórahalom: Vígh – Vincze (Suhajda, 75.), Baji, Papp D. (Malatinszki Á., 69.), Budai, Király, Kiss M. (Malatinszki D., 81.), Kemenczés, Dobák T., Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Gyöngyös: Erdei (Szalay, 38.) – Ambrose (Fodor, 81.), Földi, Májer, Pölöskei, Eichenvalder (Botos, 75.), Molnár M., Telinger, Tarnai, Borbély, Csillik. Edző: Simon Antal.

Gólszerző: Ambrose (65., 75.), Pölöskei (73.).

Hódi Mihály: – Fegyelmezetten, maximálisan végrehajtották a megbeszélteket a srácok. Hatvan percig eltüntettük az osztálykülönbséget, majd jött egy hiba, ami megzavart bennünket. A tízperces rövidzárlat el is döntötte a meccset. Elégedett vagyok a srácokkal, azt gondolom, büszkék is lehetnek a mutatott teljesítményre.