Homokháti portékákkal a turizmusért

Mi kell egy tökéletes hétvégéhez, üdüléshez, pihenéshez? Milyen finomságokat kóstolhatunk meg, míg élvezzük a környezet adta lehetőségeket és kikapcsolódunk?

Többek között ezekre is választ lehetett kapni a szombati (január 22.) napon tartott „Homokháti kínáló, a helyi termékek szerepe a turizmusban” címmel megrendezésre került eseményen az Aranyszöm Rendezvényházban.

A szervezők nem csak a kíváncsiskodóknak szolgáltak érdekes programokkal. A különböző szállásadók olyan érdekes témákba tudtak belehallgatni, melyek segítséget, ötletet nyújtanak abban, hogy a jövőben még sikeresebben tudják működtetni vállalkozásukat továbbá szorosabb együttműködésre ösztönözze a térségi termelőket és szállásadókat.

A szakmai programon túl az sem elhanyagolható, hogy az odalátogatóknak finomabbnál finomabb termékeket lehetett megkóstolni akár vásárolni a helyi, termelőktől, emellett pedig kézműves foglalkozás várta a gyermekeket. Fontos kiemelni, hogy az összes kézműves termék szűkebb térségünkből való, mely még gazdagabbá egyedibbé teszi a Homokhát kínálatát. A rendezvényen minden korosztály megtalálta a helyét. Az esemény egy szép zárása volt a frissen leesett, ropogós, havas szombati napnak.

A program az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum támogatásával valósul meg.

Pályázat kódja: AMC-P-21-2