Indul a nyári turisztikai szezon Mórahalmon – éjszakai fürdőzés, elektromos kerékpár bérlés is várja a látogatókat

 A járvány után újra teljes kapacitással indul be a nyári szezon a térségben. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő már teljes nyitva tartással és 20 medencével várja a pihenni vágyókat. A Móra-Toursit régi szolgáltatásai mellett lehetőség van elektromos biciklik kibérlésére is. Továbbá az idegenforgalmi időszakra tekintettel a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyek nyitva tartása is meghosszabbodott.
 Mórahalmon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben már nem csak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett medencéket is korlátozás nélkül igénybe vehetik. A nyári szünetben tehát 20 medence már biztosan elérhető lesz, amelyet a napijegy megvásárlásával reggeltől estig korlátlanul használhatnak. Aki pedig nem szeretne egész nap fürdőzni, az a 3 órás belépőjegyet is választhatja jóval alacsonyabb áron.

A fürdő épületeinek megnyitásával a korábbi jegyárak és kedvezmények is visszaállnak. A nyitva tartás is kibővül, reggel nyolc és este nyolc között lesz lehetőség a fürdőzésre. Az éjszakai fürdőzésre július 1-től újra van lehetőség, melynek értelmében minden csütörtökön, pénteken és szombaton este 10 óráig üzemel a fürdő, ráadásul július 15-től a nyári bejárat is megnyílik.

A gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét július 15-ig meghosszabbította. A lejárt jegyekkel, bérletekkel kapcsolatban érdeklődhetnek a +36 62 281 039-es telefonszámon.

Újra indul a Móra-Toursit városnéző járata, a Buba busz is a megszokott menetrend szerint, de különjáratban akár bérelni is lehet az elektromos járművet. Új szolgáltatásként a hagyományos kerékpárok mellett már lehetőség van elektromos kerékpár bérlésére is. A városba érkező látogatók számának növekedése miatt a Tourinform iroda júliustól szombaton is nyitva tart, ahol szállásinformációkkal, programlehetőségekkel és a Homokháti Portékák boltjával várják a betérőket.A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitva tartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely. Az átkelőhelyek 2020. július 3-tól 2020. szeptember 15-ig 7 és 22 óra között fogadják az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád-Csanád megyében. Így a Röszke és a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak Közúti Határátkelőhely szintén egész nap, míg a Tiszasziget és Kübekháza Közúti Határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.