Ingyenes dietetikai konzultáció a mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda szervezésében

A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda ingyenes dietetikai konzultációt tart személyesen vagy online a Mórahalmi járás lakosainak. Az iroda dietetikusa válaszol az esetleges kérdésekre és várja dietetikai konzultációra az érdeklődőket.

Mikor érdemes dietetikushoz fordulni?

Egyes betegségek speciális étrend követését követelik. Például cukorbetegségben vagy vesebetegségben egyes élelmiszerek, alapanyagok kerülendők, minimalizálandók az étrendben. Fontos dietetikushoz fordulni, ha betegséget diagnosztizálnak. A dietetikus segít abban, hogy életminőségünket jobbá tegyük és esetleges diétahibákat elkerüljük. A táplálkozási szokások nagyban befolyásolják életminőségünket és a betegség lefolyását.

Online vagy személyes tanácsadásra egyaránt lehet jelentkezni.

Az alábbi lehetőségek egyikén, illetve a Google Űrlapon lehet jelentkezni:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdkG3FflxGM4L…/viewform
efi.morahalom@gmail.com
+3630/691-5202
Facebook Messengeren


A jelentkezést követően a jelentkezési sorrend alapján dietetikus munkatársuk felveszi a jelentkezővel a kapcsolatot az időpont és a helyszín egyeztetésének céljából. A dietetikai konzultáció a Mórahalmi járás lakosai számára ingyenes. Személyes tanácsadáson csak fertőzésre utaló tünet- és panasz hiányában, orrot és szájat eltakaró maszk viseletében lehet részt venni.