Ismét nyert a Mórahalom

Egymás után második meccsét nyerte meg a Mórahalom, amely egy büntetőből, valamint egy szöglet után volt eredményes a Szentesi Kinizsi otthonában. Mindkét gárda előtt több helyzet is adódott, a szünet után a vendégek kettőt tudtak ezekből értékesíteni, így értékes három pontot vittek el a Kurca partjáról – ezzel a Mórahalom volt a HFC II. mellett a másik csapat, amelyik idegenben tudott pontot szerezni, a többi négy találkozón egyaránt hazai siker született.

Szentesi Kinizsi–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 0–2 (0-0)

Szentes, 80 néző. Vezette: Bálint Dániel – jól (Szabó, Csöngető)

Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Rostás, Orovecz, Bartucz P., Sarusi (Piti, 81.), Locskai (Lőrincz, 74.), Péter, Rácz D., Kovács K. (Berkó, 74.), Koncz, Bertók G. (Dovics, 61.). Edző: Sallai Róbert.

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Tóth M. (Tajthy, 71.), Csizmadia (Rádóczi Dán., 67.), Holcsik (Trója, 70.), Pető, Csehó (Szalma, 61.), Mészáros G., Nagy M. (Rádóczi Dáv., a szünetben), Ábrahám, Róka. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Holcsik (50., 11-esből), Ábrahám (66.).

Jók: senki, ill. Vajda, Ábrahám, Róka, Csizmadia, Holcsik.

Sallai Róbert: – Nem játszottunk ma jól, de így is gond nélkül nyerhettünk volna. Egy szerencsétlen tizenegyes megváltoztatta a játékot, az ellenfél az addigi bunkerfociját tovább folytatva a megnyíló területeken könnyebben kontrázgathatott. Ennek ellenére is több sanszunk volt arra, hogy ez a meccs ne vendéggyőzelemmel fejeződjön be.

Papp Endre: – Az első félidő nem úgy sikerült, mint múlt héten. Tisztességesen csinálták a fiúk a dolgokat, a szünet után rendeztük a sorokat, több góllal kellett volna nyernünk, de a három pont a legfontosabb.