Ismét nyert a Mórahalom

A Mórahalom–HFC II. meccsen hazai siker született, a homokhátiak szűk negyed óra alatt kétgólos előnyre tettek szert, ez pedig döntőnek bizonyult.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Hódmezővásárhelyi FC II. 3–2 (2-1)

Mórahalom, 50 néző. Vezette: Mucsi Zsolt – kiválóan (Halász, Gargya).

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Rádóczi Dáv., Csizmadia (Rádóczi Dán., Holcsik (Tóth M., 70.), Pető Be., Nagy M., Ábrahám, Bokányi (Trója, 62.), Róka, Szalma. Edző: Papp Endre.

HFC II.: Hegyes – Czékus, Vastag, Barna, Buzás, Rabecz, Patkós (Tatár, 67.), Pető Ba. (Pálinkás, 56.), Telek (Kis D., 67.), Marton (Török L., 74.), Szabó I. (Molnár, 60.). Edző: Horváth Zoltán.

Gólszerzők: Bokányi (1.), Csizmadia (14.), Rádóczi Dáv. (61.), ill. Barna (45., 11-esből), Rabecz (82.).

Jók: Bokányi, Rádóczi Dáv., Csizmadia, Róka, Ábrahám, Nagy M., ill. Rabecz.

Papp Endre: – Kiváló játékvezetés mellett egy szoros, jó iramú mérkőzést sikerült megnyernünk egy masszív, jó focit játszó csapat ellen. A helyzetek alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Az első fél órában jól játszottunk, három-négy góllal kellett volna vezetnünk, majd többnyire a HFC II.-nél volt a labda, de meddő fölényük volt. Értékes három pontot szereztünk, gratulálok az ellenfélnek, mert jó focit játszanak!

Horváth Zoltán: – Saját középkezdésünket követően 14 másodperc után gólt rúgtunk magunknak, ami rányomta a bélyegét az első 20 percre. Idegessé, kapkodóvá vált a játékunk, aminek eredményeképpen megduplázta előnyét a hazai csapat. Ezt követően fokozatosan vettük át a játék irányítását, de csak lehetőségekig jutottunk, míg a Mórahalom egy kontra után megszerezhette volna a harmadik gólját. A félidő végén sikerült szépíteni, így felcsillant a remény számunkra. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, mint ellenfelünk, gyakorlatilag egykapuztunk, mégis egy pontrúgás után ismét két gól volt a hátrány. Itt sem adtuk fel, nyomtunk tovább, de csak szépíteni tudtunk. Erőnlétben teljesen elkészült a Mórahalom, az utolsó 10 percben a 16-osról sem nagyon tudtak kijönni, vagdalták előre a labdát és hősiesen védekeztek. A végjátékban türelmetlenek voltunk ekkor, rendre hibás döntést hoztunk. Minimum egy pontot érdemeltünk volna.