Kiütéses győzelem

Meggyőző különbséggel nyert a Mórahalom a Bordány ellen, a hazaiaknak viszont áldozattal is járt a győzelem, mert Nagy Márton súlyos sérülést szenvedett.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE–DB Futball Bordány SK 5–0 (3-0)

Mórahalom, 120 néző. Vezette: Gargya Balázs – kiválóan (Halász, Soós).

Mórahalom: Weszelovszky (Mison, a szünetben) – Tajthy, Vajda, Csizmadia, Holcsik (Pető, 69.), Mészáros, Nagy M. (Fenyvesi, 57.), Ábrahám, Bokányi, Róka (Baucic, 71.), Szalma (Rádóczi Dáv., a szünetben). Edző: Papp Endre.

Bordány: Grund – Perpauer, Fodor (Mucsi, 57.), Márki (Heipl, 55.), Visnyei, Pióker, Velez (Arany, 55.), Krizs (Sahin-Tóth, 34.), Sárkány, Kovács P., Kovács D. (Meszes, 55.). Edző: Nagy Torma Ricsárd.

Gólszerzők: Nagy M. (18., 42.), Szalma G. (26.), Rádóczi Dáv. (48., 11-esből), Holcsik (68.).

Jók: mindenki, ill. senki.

Papp Endre: – Az elmúlt hetekben elszenvedett szerencsétlen vereségek után kijárt már nekünk egy ilyen magabiztos és szép győzelem. Egy szimpatikus, futballt játszani akaró, fiatal Bordányt győztünk le. Gratulálok a csapatomnak, ma mindenki ötösre vizsgázott!

Nagy Torma Richárd: – A hozzáállásunktól csak a játékunk volt rosszabb. Szörnyű volt látni az egészet. Nagyon gyorsan vissza kell térni a helyes útra, mert bajban leszünk. Ezen már kedden elkezdünk dolgozni!