Legyen mórahalmi az év körforgalma 2020-ban!

 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedési kultúrát népszerűsítő programja keretében meghirdette az „Év Körforgalma” elnevezésű pályázatot. A nevezések között Mórahalomról nem is egy, hanem egyenesen három közlekedési csomópont is szerepel.
 Megnyílt a lehetőség – és május 7-ig van nyitva – az „Év Körforgalma" pályázaton való szavazásra. A megmérettetésen Mórahalom körforgalom „családja” is szerepel. Az 55-ös számú főút Mórahalmot elkerülő szakaszán három körforgalmat alakítottak ki 2015-ben. A város önkormányzatának köszönhetően mind a három kiemelkedik a körforgalmak megszokott stílusából, hiszen mindegyik középpontjába köszöntő szobor, és köréjük gondozott környezetben dísznövények kerültek. A táncoló nőalakokat ábrázoló szobrokat – melyek igazi ékkövei az egész főútvonalnak – Máté István szobrászművész készítette.
Mórahalom önkormányzata arra kér mindenkit, akinek tetszenek a benevezett útszakaszok, és akár minden nap közlekedik valamelyiken keresztül, szavazzon az alábbi linkre kattintva, hogy idén mórahalmi legyen az év körforgalma!

https://internet.kozut.hu/az-ev-korforgalma-szavazas/