Magabiztos győzelem

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

Mórahalom–Algyő 4–1 (3–1)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Petyarity József – közepesen (Krepsz, Viskovics).

Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv., 74.), Vajda, Görbe, Csizmadia, Holcsik (Csehó, 76.), Pető, Mészáros, Ábrahám, Bokányi (Trója, 87.), Róka (Fodor, 82.). Edző: Papp Endre.

Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Horváth A. (Kovács M., 62.), Bogdán, Deák (Patai, a szünetben), Csányi A. (Pióker, a szünetben), Csányi Á. (Kardos, 74.), Pócs, Selyem, Semjényi (Podonyi, a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.

Gólszerzők: Bokányi (5., 39.), Róka (45., 11-esből), Tajthy (66.), ill. Selyem (24.).

Jók: mindenki (Bokányi a mezőny legjobbja), ill. Heckó, Vastag.

Papp Endre: – A mai mérkőzésen taktikailag és játékban is maximálisat nyújtott a csapatom egy kiváló Algyő ellen. Büszke vagyok rájuk, mert minden nehézség ellenére végig kézben tartották a meccset, magabiztos győzelmet arattunk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak ássuk egyre mélyebbre a gödröt. Ez is az én csapatom, együtt kell kijönnünk ebből a helyzetből, jelenleg saját magunk a legnagyobb ellenfelünk. Gratulálok a Mórahalomnak, teljesen megérdemelten győzött!