Megérdemelt továbbjutás a kupában

Három gólt rúgva jutott csapatunk a Vármegyei Kupa 3. fordulójába.

A gyenge szezonkezdetet követően Papp Endre együttese a Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa 2. fordulójában volt érdekelt szerdán, és aratott magabiztos győzelmet a Mártély otthonában.

Mártély SK - Kéménygyártó-Mórahalom VSE 1 - 3 (0 - 0)

Kezdőcsapat: Mison B., vajda M., Fenyvesi B.(⬇️ 55'), Róka B. (⬇️ 73'), Holcsik B. (⬇️ 84'), Pető B., Mészáros G., Csehó M., Ábrahám B., Baucic T.(⬇️ 46'), Bokányi R.

Cserék: Weszelovszky G., Tajhty L.(⬆️ 55'), Szűcs D.(⬆️ 84'), Fodor Zs., Rádóczi D.(⬆️ 46'), Czékus Zs.(⬆️ 73')

Vezetőedző: Papp Endre

Gólszerző: Bokányi R. (⚽ 59'), Róka B. (⚽ 60'), Tajthy L. (⚽ 80')

Papp Endre értékelése: Nagyon ráfért a csapatra a győzelem! Számítottunk egy kellemetlen és rutinos csapatra, de arra nem teljesen, hogy a pálya annyira alkalmatlan bármilyen sportra, hogy örülök a serülésmentes játéknapnak. Ettől független óriási fejmosás kellet a fiúknak a nem megfelelő hozzáállás miatt! A második féliődőben többnyire már belementünk a test test elleni párharcokba, a megfelelő sebességben és ütemben végrehajtott tudatos labdanélküli mozgások is megvoltak és ha kínkeservesen is, de sikerült nyertünk. Nehéz volt és nagy fejlődést várok el mindenkitől a következő hetekben, mert többen nem olyan teljesítményt nyújtottak, ami elősegít a csapatott! Hajra MVSE!