Megszerezte első győzelmét a mórahalmi csapat

Elveszítette veretlenségét a Kiskundorozsma a Mórahalom otthonában. A végjáték hozta meg a döntést, a rendes játékidő utolsó perceiben ugyan kihagyott egy tizenegyest a Mórahalom, de a ráadás pillanataiban a büntetőt elhibázó Tóth Martin kapura tudott fordulni egy feljátszott labdával, majd okosan a hosszúba csavart, ezzel a Mórahalom is megszerezte szezonbeli első sikerét.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Kiskundorozsma 1–0 (0-0)

Mórahalom, 100 néző. Vezette: Dobai János – jól (Minda, Halász).

Mórahalom: Weszeloszky – Tajthy (Tóth M., 42.), Vajda, Csizmadia, Holcsik, Pető, Csehó (Fenyvesi, 88.), Mészáros, Ábrahám, Bokányi (Kónya, a szünetben), Róka. Edző: Papp Endre.

Kiskundorozsma: Fábián – Varga Á., Molnár K., Sallai, Hochheiser, Ottlik Márk, Ottlik Máté, Fülöp, Lóki (Simon, 73.), Kis B. (Fekete, 73.), Bozsó. Edző: Paksi Péter.

Gólszerző: Tóth M. (91.).

Jók: mindenki, ill. Ottlik Máté, Sallai.

Papp Endre: – Óriási győzelmet arattunk ma. Tudtuk, hogy ellenfelünk masszívan védekezik, de az meglepett, hogy az első perctől kezdve bunkerfocit játszottak, mikor elég jó képességű játékosokból állnak. Csapatom eddig is jól dolgozott, ma gólra törően játszottunk, igaz, a gólon kívül csak két óriási helyzetünk volt a hősiesen védekező dorozsmaiak ellen. Büszke vagyok a csapatomra!

Paksi Péter: – Egyenlő erők küzdelméből a szerencsésebb csapat jött ki győztesen.