Mórahalmon kitört a nyári szezon a fürdőben

Mórahalom felkészült a nyári szezonra, indul a lovas-, és szabadtéri színház nyolcadik évada, megnyitották a fürdő összes szabadtéri medencéjét, a szálláshelyek és éttermek pedig készen állnak a vendégfogadásra. A fürdőváros várhatóan az egyik legkeresettebb turisztikai desztináció lesz 2022-ben.

A határmenti kisváros a tőle megszokott módon az elsők között nyitotta meg a nyarat. Húsvét óta működnek a szabadtéri medencék, május utolsó hétvégéjére pedig nyit a nyár slágermedencéje. A koktélbárral, pezsgőágyakkal és hullámgömbbel felvértezett rendezvénymedence és a mellette található nyári bejárat üzembe helyezésével hivatalosan is kitört a nyár Mórahalmon. A fürdőbe érkező vendégeket parkosított környezet, rengeteg zöld felület és kristálytiszta vizű medencék csábítják a kikapcsolódásra. A strandmasszázs szolgáltatás mellett korszerű és gyors wifi hálózat érhető el a strandon. A nyári szünetben 20 medence használható egyetlen napijegy megvásárlásával reggeltől estig korlátlanul. Ha netalán hűvösebbre fordulna az időjárás, akkor sincs miért aggódni, hiszen a fedett Gyermekfürdő és Szaunavilág, valamint a Csendes Wellness Prémium Spa Area garantáltan biztosítja a fürdőzés élményét.

A nyitva tartás nem változott, reggel nyolc és este nyolc között van lehetőség a fürdőzésre, emellett csütörtökön, pénteken és szombaton este tíz óráig üzemelnek. Aki nem szeretne egész nap pancsolni, az a 3 órás belépőjegyet is választhatja jóval alacsonyabb áron.

A fürdő áprilisban ismét ötcsillagosra vizsgázott. A Magyar Fürdőszövetség hivatalos minősítése megerősítette a szolgáltatások színvonalát. A szakemberek a legmagasabb fokozatot, öt csillagot ítéltek meg a komplexumnak, mely így továbbra is az ország legjobbjai közé tartozik.A szálláshelyek is felkészültek a vendégek fogadására. A fürdővel közvetlen kapcsolatban lévő szállodákban (Colosseum, Elixír, Thermál) már fogytán vannak a szabad helyek, de az apartmanok és magánszálláshelyek foglaltsága is egyre emelkedik. Mórahalom magánszálláshelyein június 30-ig ismét kedvezményes fürdőjeggyel kedveskednek. A kampányban részt vevő szállásokon 1.500 Ft-os fürdőjegyet adnak a vendégeknek.

Az idei nyár programkínálatának főszereplője a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, amelynek főtámogatója a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. Mind a szabadtéri előadások, mind a lovas színházi produkciók között lesznek jól ismert közönségkedvencek és Mórahalmon először debütáló előadások is. Minden megvásárolt színházjegy mellé fürdőbelépőt adnak ajándékba. A színház szomszédságában található Ezer Év Parkja makettpark is újdonságokkal rukkolt elő. Interaktív madzagvasút makettel, eredeti Ford T modellel és mediterrán pihenőtérrel bővülve történelmi sztorikba ágyazott helyi gasztronómiai „ízutazással” várják a vendégeket.