MOST: Mórahalom kistérsége az élethosszig tartó tanulás szolgálatában a gazdasági fejlődésért

Népszerű felnőttképzések 2012-ben is az Aranyszöm Rendezvényházban!

Újabb intézmény vált akkreditált felnőttképzési intézménnyé Mórahalmon. Az Aranyszöm Rendezvényházat üzemeltető MÓRANET Nonprofit Közhasznú Kft. a „MOST: Mórahalom kistérsége az élethosszig tartó tanulás szolgálatában a gazdasági fejlődésért” című projekt keretében felnőttképzési intézménnyé vált. 2012. szeptemberében – az alábbi két 90 órás képzés közül azt, amelyikre többen jelentkeznek, újra indítják. Jó hír, hogy a képzések csak részben lesznek költségtérítésesek. Jelentkezési feltételek és további részletek a www.rendezvenyhaz.morahalom.hu oldalon, Felnőttképzési Intézmény fül alatt olvashatók. Jelentkezési határidő: 2012. június 30.

 

Képzések:
A Média designer hivatalosan akkreditált 90 órás felnőttképzés keretében digitális képfeldolgozást, kiadványszerkesztést, design és arculati elemek tervezését sajátíthatják el a résztvevők. Az álló- és mozgóképek feldolgozásához modern számítógépes szorfvereket használnak, s a képzés során fejlesztetik kommunikációs és IKT kompetenciáikat, kipróbálhatják a képek szerkesztését és a filmfelvételek vágását is. A képzésben részt vevők olyan gyakorlati tudásra tesznek szert, amely sikeresebbé teheti őket a munkaerőpiacon.

A Határmenti turisztikai animátor 90 órás tanfolyam keretében a szervezési ismeretek elméleti megalapozó órák után megismerkedhetnek a térség és a határmenti területek természeti- és épített értékeivel, kulturális örökségével, valamint angol és szerb nyelvi alapismereteket és speciális idegenforgalmi ismereteket sajátíthatnak el. A hallgatóknak lehetőségük lesz terepgyakorlatok alkalmával bejárni a kistérség nevezetességeit, s megismerkedni a térség természeti csodáival, ökoturisztikai jelentőségű látványosságaival. Olyan turisztikai szakembereket képeznek, akik immár képesek lesznek minőségi programszervezése, kifejezetten a térségi, helyi igényeket kielégítő turisztikai szolgáltatások megszervezésére. Az intézmény ez év tavaszán már saját forrásból nyújtja be a Határmenti turisztikai animátor képzés akkreditációs kérelmét, ezzel is emelve az új felnőttképzési intézmény szolgáltatásainak minőségét.

További információ: www.rendezvenyhaz.morahalom.hu
Szabó Andrea
felnőttképzési vezető