Nagy pofonba szaladt a Mórahalom

Nagyarányú vereséget szenvedett Férfi Felnőtt csapatunk a tavaszi idény nyitófordulójában. Hódi Mihály együttese a Deszk SC csapata ellen lépett pályára hazai közönség előtt. A mérkőzés összes találatát az ellenfél szerezte, sajnos négy is volt belőle.

Mórahalom VSE - Deszk SC 0-4 (0-1)

Mórahalom VSE: Vigh S., Ördögh K., Tóth M., Papp D., Suhajda M., Abadzic D., Kiss L., Fátyol Sz., Budai B., Bokányi R., Szalma G., Tóth M.

Cserék: Szalai R., Kiss D., Trója G., Fődi Zs. (46.), Gercsó D, Király B. (75.), Malatinszki Á., Malatinszki D. (46.), Mison B.

Edző: Hódi Mihály

"A mai mérkőzésen tapasztaltak alapján megállapítást nyert, hogy a Férfi Felnőtt csapat több játékosának teljesítménye nem érte el az elvárt szintet, ez a sportegyesületünk klubfilozófiájába nem beleilleszthető hozzáállás és viselkedés elfogadhatatlan, tehát sem most, sem pedig a jövőben nem lesz elegendő.

Mindazonáltal lehetséges, hogy más sportegyesületeknél a mai mérkőzés folyamán mutatott gyatra teljesítmény is megfelelő lehet, de nem nálunk. A mi jövőképünk egy sikerorientált, törekvő és fejlődő egyesület, így ezáltal a Férfi Felnőtt csapatunk játékosai egyáltalán nem engedhetik meg maguknak a mai mérkőzésen mutatott játékot.

A csapat nevében is szégyellem magam, szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól és bízom benne, hogy a jövőben nem a mai mérkőzéshez hasonló élményekben lesz részük." – nyilatkozta honlapunknak Piti Gergő sportigazgató.

Forrás: morahalomvse.hu