„Nap gyermekei" pályázat

Óvodánk 2 pályázattal részt vesz a dm „Nap gyermekei" pályázatában! Kérjük segítsétek óvodánk dolgozóinak és a gyerekeknek a lelkes és szorgalmas munkáját egy MEGOSZTÁSSAL ÉS SZAVAZATAITOKKAL!!

sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen a segítségetek, közreműködésetek!A beérkezett pályázatokra 2021. június 7. 00.00 órától 2021. június 18. 23:59 óráig lehet szavazni.

A 10 legtöbb szavazatot begyűjtő óvodai csoport a zsűri döntésétől függetlenül 100.000 Forint értékű sportszer csomagot kap a Lifestyleshop.hu és Rider felajánlásával.

A döntésről 2021. június 22-ig értesítik a pályázat résztvevőit, de az eredmény megtekinthető lesz a pályázat weboldalán is.

A szavazás menete:

Szavazni a https://www.dm-egyuttegymasert.hu/.../nap.../palyazatok/ oldalon lehet, mely a főoldal „Nap gyermekei" menüpontjából a Pályázatok – Szavazás fül alatt érhető el, de közvetlen link is vezet a főoldalról ehhez a felülethez. A beérkezett pályázatokra egy „Szavazás" gomb segítségével lehet voksolni, mely a szavazás elindulásától kezdve jelenik meg az oldalon a pályázati fotók mellett.A szavazáshoz nem kell regisztrálni, viszont a felhasználók egy adott IP címről egy pályázati anyagra egyszer szavazhatnak a szavazási időszak alatt, de akár több pályázatra is leadhatják voksukat.