Nem használta ki a Mórahalom az előnyt

 160 nap után rendeztek újra bajnoki mérkőzéseket a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.
 A Kiskundorozsma–Mórahalom összecsapás 1-1-es döntetlennel ért véget. A hazaiakat többször veszélyeztették az első játékrész során. Az 54. percben a vendégek szereztek vezetést Bokányi Richárd jóvoltából emberelőnyben.

Molnár kiállítása után a vendégeknek nem sikerült végérvényesen lezárniuk a három pont sorsát. A Mórahalomból Malatinszki és Kiss Márkó is a kiállítás sorsára jutott. A vendégek második piros lapját követően tizenegyeshez is jutott a házigazda Kiskundorozsma. A 77. minutumban Ottlik Márk értékesítette a hazaiak büntetőjét. Az utolsó bő tíz percben már nem változott az eredmény, így a megyei kupában vitézkedő Mórahalom döntetlennel kezdte a bajnokságot Kiskundorozsmán.

Kiskundorozsma–Mórahalom 1–1 (0–0)

Szeged-Kiskundorozsma, 50 néző.
Vezette: Ézsiás Gábor – közepesen (Kohajda, Viskovics).

Kiskundorozsma: Rozs E. – Ottlik Máté, Papp N. (Lóki, 52.), Bodonji, Szecskó, Ottlik Márk, Veszelka (Cseh, 88.), Takács A., Szilágyi Zs., Molnár O. (Kalapács, a szünetben), Molnár K. Edző: Szabó Zsolt.

Mórahalom: Szatmári – Tóth M. (Suhajda, 77.), Baji, Papp D., Budai, Bokányi, Kiss M., Kemenczés, Dobák T., Malatinszki D., Malatinszki Á. Edző: Hódi Mihály.
Gólszerzők: Ottlik Márk (77., 11-esből), ill. Bokányi (54.).

Kiállítva: Molnár K. (49.), ill. Malatinszki D. (67.), Kiss M. (76.).

Jók: mindenki, ill. Baji.

Szabó Zsolt: –Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A kiállítás és a kapott gól után átvészeltük a kritikus időszakot és talán igazságos döntetlen született.

Hódi Mihály: –Ez volt a negyedik tétmérkőzésünk, most nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt. Rutintalan csapatunk nem tudta kihasználni az ember- és gólelőnyét, de még így is volt lehetőségünk a meccs lezárására. Vereséggel felérő döntetlen ez számunkra.