Nincs még pontja a Mórahalomnak

A két, forduló előtt pont nélkül álló csapat csatája vendégsikert hozott: az SZVSE a hajrában szerzett góllal bebiztosította győzelmét a Mórahalom vendégeként.

A hazaiak előtt is adódott ugyan bőven lehetőség, de az utolsó megoldásokba rendre hiba csúszott. A következő fordulóban már ismét hat találkozót rendeznek meg, köztük többek között egy homokháti örökrangadó is szerepel a programban. Az Ásotthalom–Mórahalom meccsnek pedig úgy futhatnak neki a felek, hogy egyik csapatnak sincs még pontja két fordulót követően.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE–SZVSE-G-Falc Kft. 1–2 (0-1)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Bartucz Tamás – jól (Tihanyi, Kócsó).

Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy, Vajda (Czékus, 83.), Görbe, Rádóczi Dáv. (Csizmadia, 59.), Holcsik (Trója, 73.), Nagy M., Ábrahám, Bokányi, Róka (Rádóczi Dán., 79.), Szalma (Csehó, 67.). Edző: Papp Endre.

SZVSE: Czirják – Fodor, Csamangó, Rádai G., Albert, Mezei (Oroszi, a szünetben), Lévai, Kelemen V., Papp Á., Amariutei (Kelemen B., 85.), Baji. Játékos-edző: Kelemen Balázs.

Gólszerzők: Ábrahám (86.), ill. Mezei (20.), Amariutei (82.).

Jók: Ábrahám, Görbe, Nagy M., Tajthy, Holcsik, ill. mindenki.

Papp Endre: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz az első két mérkőzésünk. Nem élhetek panasszal a csapatomra, jobban játszottak, mint a múlt héten, és mezőnyben fel is vettük a versenyt az SZVSE-vel, de a rutin döntött a támadó harmadban. Fiatal csapatom dolgozik tovább.

Kelemen Balázs: – Nagyon értékes három pontot szereztünk a jó erőkből álló Mórahalom otthonában. Örülünk, hogy sikerült javítani a múlt hét után, azon leszünk, hogy ezt minél tovább folytassuk.