Nyerjen élményvezetést a Tesla-musicallel!

Vásároljon jegyet a Mórahalmi Patkó Lovas- és Szabadtéri Színházban június 25-én (pénteken) és 26-án (szombaton) látható Tesla- Végtelen Energia című musicalre, és nyerjen félórás élményvezetést egy Tesla Model S típusú autóval!

Megéri ellátogatni a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba, ugyanis most három legyet üthet egy csapásra: élményvezetéssel, fürdőbelépővel és fergeteges show-élménnyel lehet gazdagabb!

Ha belépőt vásárol a június 25-i vagy 26-i Nikola Tesla- Végtelen Energia musicalre, az teslaelmeny.hu jóvoltából félórás élményvezetést nyerhet egy Tesla Model S típusú autóval. A sorsolás a Tesla-előadás előtt történik, így a két szerencsés nyertes már az örömhírrel térhet haza. Az élményvezetés 2022. június 26-ig váltható be.

A nyerteseket az előadások szünetében hirdetjük ki!

A cég június 26-án megrendezésre kerülő előadásra egy Tesla Model S típusú autót hoz, így az érdeklődők élőben is megnézhetik.

Magyarország egyik leglátványosabb musical showj-ával garantáltan feledhetetlen pillanatokban lesz része! A régióban egyedüliként Mórahalmon látható, kétórás előadás a világhírű, hazánkhoz ezer szállal kötődő Nikola Tesla feltaláló, fizikus életét mutatja be szemet- fület gyönyörködtető módon.

És ez még nem minden! Minden belépő mellé ajándék belépő jár a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Ne feledje! Három legyet egy csapásra! A Patkó Lovas és Szabadtéri Színházzal csak nyerhet!.

Vegye meg jegyét ONLINE!