Nyert a listavezető

Furcsán, a papírformát bo­rít­­va indult a Mórahalom és az éllovas Szeged-Csanád GA II. meccse: az első 20 percben a hazai csapat akár két góllal is meglóg­hatott volna, ám a helyzeteket nem sikerült értékesítenie, és a 24. percben Bojtos Tamás szerencsés góljával Andorka Péter csapata jutott előnyhöz.

A Szeged-Csanád GA II. ezután magára talált, védelmét nem tudták mattolni a mórahalmiak, és végül 5 rúgott gólig meg sem állt a listavezető.

Mórahalom - Szeged-Csanád GA II. 0-5 (0-3)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Gera, Csöngető).

Mórahalom: Vígh – Faragó-Barát (Szalma, a szünetben), Ördögh (Fődi, 75.), Baji, Papp D. (Kókai, 87.), Budai, Suhajda (Malatinszki Á., 69.), Fátyol, Malatinszki D. (Gercsó, 54.), Kis L., Bokányi. Edző: Hódi Mihály.

Szeged-Csanád GA II.: Fízer – Bokros (Holcsik, 78.), Illés, Tóth G., Lestyán (Vajda, 78.), Ábrahám (Csípai, 57.), Szűcs (Csorba, 72.), Dobronoky, Bojtos (Kubitsch, 57.), Ludánszki, Papp Á. Edző: Andorka Péter.

Gólszerzők: Bojtos (24.), Dobronoky (39.), Szűcs Zs. (42., 54., a másodikat 11-esből), Holcsik (90.).

Jók: Baji, Bokányi, ill. Fízer, Szűcs Zs., Kubitsch.

Hódi Mihály: – A találkozó elején akár 2–0-ra is vezethettünk volna, és egy szerencsétlen gólt kaptunk, ami megfogta a csapatot. Rendszert váltottunk, hajtottunk, de megérdemelten vitte el a három pontot az ellenfél.

Andorka Péter: – Az első 20 percben a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtottuk, ezután szereztünk egy szerencsés gólt, ami feloldotta a görcsöt.