Online kezdeményezésekkel készül az ünnepekre az Aranyszöm Rendezvényház

A mórahalmi Aranyszöm Rendezvényház 2020. november 11-től zárva tart újabb rendelkezésig. Amíg ez a helyzet tart, online jelentkeznek különféle érdekes és izgalmas tartalmakkal, ezen felül rendhagyó programok is várják majd a közösségi oldaluk követőit.

Az online bemutatkozás első alkalma egy fotókiállítás volt, mely helyi fiatalok képeiből nyílt a virtuális térben. A kiállítás a SZÉP-KÖR Egyesület támogatásával jött létre, amelynek célja, hogy Mórahalom tehetséges fiataljainak támogatását, a természeti- és épített környezethez kapcsolódó vizuális kultúra fejlesztését és elterjesztését segítse elő. A linkre kattintva a megszokottaktól eltérően tekinthetik meg a kiállítást.

https://www.youtube.com/watch?v=0LlegXoXFsg

Az Aranyszöm Rendezvényház 7 év után ismét meghirdeti Mórahalmon a „Minden madár lakjon jól! című nagysikerű felhívását, amelynek keretei között a helyi óvodások és kisiskolások a családjukkal közösen készíthetnek madáretetőt szabadon választható anyagból és technikával. Az elkészült etetőket a mórahalmi Szent László parkban egy szabadtéri kiállítás keretein belül tekinthetik meg a látogatók. Az alkotások 2020. december 4-ig adhatóak le az Aranyszöm Rendezvényházban. Szavazni, az Aranyszöm Rendezvényház Facebook oldalán 2020. december 18-ig lehet. Az első helyezett egy 4 fős családi belépőt nyerhet a 2021. augusztus 28-i Aladdin című előadásra a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház felajánlásának jóvoltából. A szavazók között kisorsolunk 2 fő részére szól színházi belépőt az Aranyszöm Rendezvényház egyik tavaszi előadására.

A Díszítsd az ablakodat! kezdeményezés főleg a gyerekeknek szól. Lényege, hogy a házuk egyik ablakát kell szebbé varázsolni, feldíszíteni az ünnepekre. Az elkészült ablakról fotót kell készíteni és el kell küldeni rendezvenyhaz@morahalom.hu címre december 7-ig. A fotók felkerülnek a Rendezvényház Facebook oldalára, ahol szavazást indítanak. Az első 3 legtöbb like-ot kapó ablakdísz készítői értékes jutalomban részesülnek.

A Rendezvényház elérhető munkanapokon 8-tól 16-ig a 62/281219-es telefonszámon, vagy a rendezvenyhaz@morahalom.hu címen.