Online pályaválasztási hónap a mórahalmi Tóth János Szakképző Iskolában

A Szegedi SZC Mórahalmi Tóth János Szakképző Iskola és Garabonciás Kollégium pályaválasztási hónapot indított el 2020. október 1-én. Minderre nem mindennapi módon az online teret választották, hiszen napjainkban az a legbiztonságosabb. Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak pályaválasztó diákoknak és szüleiknek. Az élő bejelentkezések során a leendő diák úgy érezheti, tényleg ott van a helyszínen: belecsöppenhet egy matekórába vagy a kollégiumi életet is megismerheti az éteren keresztül.

A programsorozat során október hónapban minden nap élő közvetítéssel vagy felvétellel, tájékoztató olvasnivalókkal, játékokkal jelentkeznek be az iskola Facebook csatornáján. A felvételeken az iskola tanárai és a diákok is megszólalnak. A közvetítésekbe az osztályfőnöki óráról, otthonról vagy akár a parkból is be lehet kapcsolódni. A felvételeket a közvetítések után is meg lehet tekinteni.


Ilyen például, amikor az igazgató, Angyalné Kovács Anikó fogja a mobilját és “élőzik” a Facebookon: https://www.facebook.com/TothJanosMorahalom/videos/351074026099694/Céljuk, hogy bemutassák az iskolát, az ott oktatott informatikai és távközlés, pedagógia és turizmus-vendéglátás területén oktatott szakmákat, valamint a kollégiumi életet. Válaszolnak a feltett kérdésekre, illetve igyekeznek segítséget és hasznos tájékoztatást nyújtani az érdeklődőknek, mindezt nagyon mai, nagyon modern és izgalmas formában.További információk és a tájékoztatók, élő bejelentkezések az alábbi linkre kattintva érhetőek el: https://www.facebook.com/TothJanosMorahalom/