Online szavazhatunk rájuk vagy Buba busszal körbe is járhatjuk Mórahalom ünnepi fényeit

Ünnepi fényekbe öltöztek Mórahalom lakóházai és ablakai, melyet most egy verseny keretében a nyilvánosság is „zsűrizhet”.

A Móra-Tourist Kft. tette közzé felhívását, amelyben dekorálásra hívták a helyi lakosokat. A világító, díszes ablakokra, házakra már elindult a közönségszavazás a turisztikai iroda közösségi média oldalán, ahol december 22-ig várják a „lájkokat”, hogy melyik dekoráció nyeri el a lakók tetszését leginkább. Eredményhirdetés december 23-án a közösségi médiás oldalon várható. A legtöbb kedvelést kapott fotó karácsonyi meglepetésben részesül majd.

Emellett még egy adventi családi programra is invitálnak Mórahalmon. Buba Buszos Adventi városnézést hirdettek, mely során december 12-én vasárnap az elektromos városnéző Buba Busszal járják körbe az ünnepi díszbe öltözött várost. A járatok 17:15-kor és 18:30-kor a Piaccsarnok és a Könyvtár mögötti parkolóból indulnak. A részvétel ingyenes, de bejelentkezéshez kötött. Bejelentkezni a nano@morahalom.hu e-mail címen lehet név, létszám és telefonszám megadásával! A szervezők felhívják a figyelmet, hogy havas, jeges út esetén a járat nem indul. Egy járaton maximum 12 fő szállítását tudják megoldani, illetve fontos tudni, hogy maszk használata 6 éves kortól kötelező.