Őrizzük együtt! - Online irodalmi vetélkedő

Mórahalom Városi Önkormányzat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2021-es „Testvértelepülési programok és együttműködések támogatása” pályázati kiírásban online irodalmi vetélkedőt hirdet a KAPOCS Népfőiskola közreműködésével, melyre a 4 testvér-település, Csíkszentmárton, Zsombolya, Temerin és Mórahalom általános iskolásainak felső tagozatos osztályait várja.

vetélkedő révén a testvér-települések diákjai mélyebb ismereteket szerezhetnek közös irodalmi hagyatékunkról, meghatározó személyiségekről. A kérdések közt Petőfi, Jókai és Balassi élete és munkássága mellett a nemzeti értékekhez kapcsolódó témák is fellelhetők.

Pályázók köre:
A vetélkedőre a 2021/2022 tanév általános iskolai nevelési-oktatási intézményeinek 5-8. évfolyamain tanuló diákok, osztályok jelentkezését tudjuk elfogadni.

Elbírálás, nyertesek:
A beérkezett válaszokat feldolgozzuk, és az az osztály nyer, amelyből arányosítva a legtöbb helyes választ tartalmazó adatlap beérkezik.

Feladatsor, határidő:
A feladatsor IDE KATTINTVA érhető el.
A vetélkedőt 2021. november 14-ig (vasárnap) lehet kitölteni a fenti felületen, mely a „Küldés” gomb megnyomásával véglegesíthető.

Díjazás:
A legsikeresebb külhoni osztály két éjszakára szóló mórahalmi szálláslehetőséget nyer (maximum 20 főig).

A legsikeresebb mórahalmi osztálynak osztálykirándulásuk során személyszállítási szolgáltatás ajánlunk fel a város 20 kilométeres körzetében (maximum 20 km oda-vissza), egyszeri alkalommal, 4 óra időtartamban, max. 28 fő részvételével.

Az eredményhirdetésre 2021. november 20-án (szombat) , a VII. Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál keretein belül kerül sor a testvér-települési delegációk részvételével, valamint e-mailben is értesítjük a díjazottakat.

A vetélkedővel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén a +36 62 660-710-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!