Pál Feri - Végre megértjük egymást

Társkapcsolati kommunikáció a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban

ál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember a Mentor(h)álóban!

Az előadás időpontja: 2021. június 7. (hétfő) 19 óra

Az előadás címe: Végre megint értjük egymást, társkapcsolati kommunikáció

Az előadás helyszíne: Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom, Nyereg sor 4.

A Rotary Club Mórahalom szervezésében.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban és a Thermál Panzióban (+36 30 4567-600) 0-24-ig 2.000 Ft/fő vagy 3.000 Ft/fő áron, valamint online a www.lovasszinhaz.morahalom.hu weboldalon.

Napjainkra nehéz feladattá vált tartós, megelégedett társkapcsolatban élni, mert azok az összetartó erők, amelyek egy férfi-nő szövetséget anno megerősítettek, szinte semmivé foszlottak. Ezért mára személyes életfeladattá vált, ami néhány évtizeddel ezelőtt nem volt az. Éppen ideje, hogy elkezdjünk dolgozni magunkért, a kapcsolatunkért!

Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember sajátos előadásmódjával és témáival rengeteg emberhez képes eljutni. Társadalmunkat érintő aktuális problémákat boncolgat, a humor eszközét is segítségül hívva szemlélteti a különböző élethelyzeteket, nehézségeket, melyekbe sokszor magunkat sodorjuk bele.

Pál Ferinek katolikus pap volta ellenére fontos, hogy előadásai semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmilyen vallási ideológiai elvárásnak megfelelnie. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedyből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus.