Szeptember 13-án indul az őszi színházi évad Mórahalmon

Mórahalmon bár már a lovas színház évada véget ért, de ősszel sem lesz hiány kultúrából a városban. Szeptember 13-án indul az Aranyszöm Rendezvényházban az őszi színházi évad. A közönség szeptember 13-án a Hatan pizsamában című komédiát, szeptember 27-én a Babaváró musicalt és október 11-én a Csoportterápia című musicalt láthatja.

A Hatan pizsamában című vígjátékot 19 órától két felvonásban láthatják. Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne, de mivel Robert még sosem látta a nőt, összetéveszti a szobalánnyal, akit szintén Brigitte-nek hívnak. Sok-sok bonyodalom és kétórányi szórakozás a nézőknek. Ezt kínálja a hat szereplő pizsamában és a rendező felöltözve.

A Babaváró party musical komédia két felvonásban a Bohém Társulat előadásában érkezik a mórahalmi színpadra. Egy fiatal pár megtudja, hogy gyermekük lesz, és jó szokás szerint, ünnepséget rendeznek, ahová meghívják pár barátjukat, és a lány családját. Ám az este nagyon hamar világossá válik, hogy nem olyan lesz, mint ahogy az ők elképezték. Ugyanis a főszereplő lány édesanyja, Jutka nem éppen egy visszafogott édesanya. Nem tudja elfogadni a korát, és az italt sem veti meg, Karolina, a főszereplőnk roppant kellemetlen helyzetekbe kerül, a legrosszabb álmai válnak valóra. Ehhez a barátok próbálnak pozitívan állni, de valahogy állandó konfliktus helyzetek alakulnak ki. Karolina párja, Márk védeni próbálja kedvesét, de Jutkával szemben nincs esélye. Karolina barátai, Era, Obo,Géb,Manyi, az állandó konfliktus rájuk is hatással lesz. Manyi és Géb szerelme nem éppen a legjobb pillanatokat éli meg, ezért felmerül a kérdés, menni, vagy maradni? Hétköznapi problémákat tár elénk az előadás. Második felvonásban meglepő fordultból sem lesz hiány, mikor megérkezik Truzsu, egy spiritiszta jósnő. Aki kellőképpen felcsigázza a kedélyeket, mikor kiderül, hogy Karolina húga, Micike, végig hazudott egy külföldi iskola során. Bonyodalmak tömkelege, családi viszályok, pánik rohamok, szerelmek, hétköznapi problémák, egy előadásban. Hogy van-e megoldás? természetesen van, egy szó! SZERETET , hiszen ez mindenre képes!

A Csoportterápia musical komédia két felvonásban a Veres1Színház előadásában lesz látható az Aranyszömben. Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos? A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül, vagy hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…

Színházjegyét megvásárolhatja az Aranyszöm Rendezvényházban munkanapokon 8-16 óráig (tel.:62/281-219), valamint 0-24 között a Thermál Panzió recepcióján (Mindkét helyen bankkártyás és Szép kártyás vásárlásra van lehetőség), a mórahalmi Tourinform Irodában és online a rendezvenyhaz.morahalom.hu weboldalon.