Szoros meccsen mórahalmi siker Deszken

Elrajtolt a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, amelynek nyitófordulójában a Mórahalom győzelemmel kezdett.

A Deszk a Mórahalmot fogadta, és a vendégeknek több nagyobb lehetőségük is akadt, viszont végül egy kissé szerencsés gól döntötte el a meccset, amikor a hazai védelem határozatlanságát Bokányi használta ki. A Deszk ugyan mezőnyben nagyot küzdött, de ez még nem párosult pontszerzéssel.

Deszk–Mórahalom 0–1 (0-0)
Deszk, 80 néző. Vezette: Aczél Tibor – jól (Gargya, Juhász Sz.)
Deszk: Nagy G. – Török Gy. (Teschner, 60.), Grósz, Hevesi, Pióker (Gémes, 70.), Táncos (Mezei, 60.), Hovanyecz, Adamov (Markovics, 64.), Fülöp, Fóris (Földi, a szünetben), Huszti. Edző: Papp Endre.
Mórahalom: Szatmári – Faragó-Barát, Ördögh (Suhajda, 72.), Baji (Nyíri, 86.), Papp D., Budai, Király, Kiss M., Kis L. (Kemenczés, 90.), Bokányi (Tóth M., 79.), Szalma (Dobák N., 60.). Edző: Hódi Mihály.
Gólszerző: Bokányi (53.).
Jók: Hevesi, Fülöp, Huszti, Mezei, Hovanyecz, ill. Faragó-Barát, Kiss M., Király.
Papp Endre: – Amit kértem a fiúktól, azt megcsinálták. Ennyi különbség még van a két csapat között, ezen az úton kell tovább haladnunk. Fiatalok és rutintalanok vagyunk, de van bennünk potenciál.
Hódi Mihály: – Tudtuk, hogy küzdelmes meccs lesz. Egy nagyon jól felkészített Deszkkel játszottunk, de egy gólt be tudtunk gyötörni, amivel úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk.