Tavasszal nyit a Virágátrium Mórahalmon + Video

Mórahalmon a helyiek már jó ideje észrevehették, hogy a régi vásártéren egy új épület kezd felépülni, amelynek funkciója sokáig nem volt ismert. A munka néhány hónapja felgyorsult, így már a nyilvánosság is értesülhetett arról, hogy a szokatlan épületben egy minden igényt kielégítő virágüzletet fog létrehozni a megálmodó, Király Ildikó.

A mórahalmi Király Ildikó első virágüzletét 1997. február 4-én nyitotta meg 13 négyzetméteren. A növények iránti szeretete késztette arra, hogy már huszonévesen saját üzletben tevékenykedhessen. Ildikó, aki magát legfőképpen kertésznek tartja, új üzletében, a Virágátriumban fogja várni meglévő és új vásárlóit. A tulajdonos fontos célja, hogy átkarolja a virághoz kapcsolódó összes igényt a születéstől a halálig. Mint vallja: a virágkötő kapocs az ember és a növény között, s erre fog törekedni az új álom megvalósulása során is.

Az üzlet előre láthatólag jövő tavasszal már várja a helyi és térségi vásárlókat, illetve azok is kilátogathatnak majd a területre, akik csak pihenni, nézelődni vagy a gyerekeikkel kikapcsolódni szeretnének majd. Király Ildikó azt ígéri, csak méretében lesz más az új üzlete, a kiváló minőség és a kedves mosoly ezután sem fog elmaradni.