Tízgólos meccset játszott egymással a Mórahalom és az SZVSE

Egymás ellen nyitotta a téli felkészülési időszakot a Mórahalom és az SZVSE: az őszi bajnok Vasutasok Albert Csaba mesterötösével vezettek a szünetben, de a második félidőre is jutott még öt gól.

A Mórahalomban pályára lépett az ősszel még a Hódmezővásárhelyi FC-ben játszó Dobronoky Viktor.

Kéménygyártó-Mórahalom VSE 🆚 SZVSE G-Falc Kft 3 : 7 (0 : 3)

Kezdőcsapat: Mison B., Vajda M., Róka B., Hatvani I., Rádóczi D., Ábrahám B., Csizmadia L., Holcsik B., Pető B., Dobronoky V., Bokányi R.

Cserék: Weszelovszky G., Fenyvesi B., Csehó M., Rádóczi D., Fodor Zs., Czékus Zs., Tajhy L.

Vezetőedző: Papp Endre

Papp Endre értékelése: A célunk az volt a felkészülési mérkőzéseken, hogy a lehető legerősebb csapatok ellen játsszunk, ezért is esett a választás a jelenlegi listavezető SZVSE, valamint a jövőhéten következő Bács megyét vezető Soltvadkertre. Látni akartuk, hogy honnan hová kell eljutnunk, mik azok a hibák, amelyeken javítani kell, ezeket ma teljes mértékben láttuk, egy ilyen kaliberű csapat ellen nem lehet ennyi hibát elkövetni védekezésben. Csapatszerűen a védekezéssel nem voltam elégedett, ugyanúgy, ahogy az eredménnyel sem. Támadójátékban mutattunk pozitív jeleket, de ezen is van még mit csiszolni. Igyekszünk a bajnoki rajtig kijavítani a hibáinkat, hogy erősen tudjuk kezdeni a bajnokságot!