Új szálláshely Mórahalmon!

A Nosztalgia Apartmanház 2023. júliusában nyitotta meg kapuit.

A SZÉP-KÖR Környezetvédelmi és Városszépészeti Egyesület 2022. évben kezdte meg az üzemeltetésében álló Nosztalgia Apartman felújítását. A Zákányszéki út 1. szám alatti régi Mucsi ház pályázati forrásból történő felújításnak köszönhetően minőségi szálláshely lett, melynek udvarán még kempingezni is lehet majd.

A felújítás részeként az épület főleg belső felújítása valósult meg, kezdve a közművek és elektromos rendszer modernizációjával, a belső terek racionalizálásával, felújításával egészen a konyha bútorok kialakításáig, a szükséges konyhai elektronikai eszközök beszerzéséig és a piaci bevezetést segítő marketing feladatok ellátásáig. A pályázat 2023. novemberében zárul le, de már júliusban fogadott vendégeket az apartman.

A beruházás megvalósítása „VP6-19-2-1--43-1/D-21 Jövedelemtermelő turisztikai fejlesztések a Mórahalmi Járás területén 2021” pályázati kiírás keretében valósult meg. A pályázat címe: Nosztalgia Apartmanház felújítása” Támogatás nagysága: 39.153.482 Ft Önerő: 13.051.203 Ft.

A nagy, modern beltérrel rendelkező két szintes apartmanház 4 különálló apartmanból áll, mely összesen 20 fő befogadására alkalmas. Mindegyik házrészhez saját konyha és fürdőszoba tartozik. Mórahalmon a város központi részén helyezkedik el, közel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőhöz, vendéglátóegységekhez, szolgáltatásokhoz. Az épülettel szemben, az utca túloldalán kisbolt, 50 méterre a Mórahalmi Rétesház található.

A Nosztalgia Apartmanház részt vesz a „Csobbanj szálláshelyeddel 2.200 Ft-ért Mórahalmon” fürdőben beváltható kedvezményben, mely kedvezmény a foglaláshoz köthető, így az érkezés napjától az adott foglalás távozási napjáig használhatóak fel a vendégéjszakák számának megfelelően.