Változatos karácsonyi programokkal készül a mórahalmi Kolo Szerb Kulturális Központ is

 December 14-én 16 órakor hatalmas karácsonyi készülődés veszi kezdetét a központban, amelyre sok szeretettel meghívják a családokat.
 A Blues Karácsony rendezvényen kreatív workshopok keretén belül készíthetnek karácsonyi figurákat és karácsonyfadíszeket gyöngyből Dimény Ibolyával, csuhéból Ducza Andreával, fából Tisza Sándorral, de a papírból készült angyalkák sem maradnak el Deák Andreával. Nem beszélve a karácsonyi manók megalkotásáról, melyeket Bán Bea képzőművésszel készíthetnek el a vendégek. 18 órától fellép Carlos, a gitárvirtuóz, valamint Ács Zoli. 19.30-kor pedig a szegedi Blues Brothers koncertje koronázza meg a napot.



December 16-án 16.00 órakor Esélyegyenlőségi Karácsony elnevezéssel szervez ünnepi estet a Kolo: az érdeklődők megnézhetik Boris Hrunjak, Down-szindrómával élő festő képkiállítását, valamint a szabadkai Kolevka Gyermekotthon lakóinak kézműves vásárát. Koncertet ad a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesületétől érkező Ballai Anna Mária és Pintér Norbert, valamint Has Andrea előadását is megtekinthetik.