Van véleménye a mórahalmi geotermikus projektekről? Kérjük ossza meg velünk!

Mórahalom kísérleti projekthelyszínként részt vesz a CROWDTHERMAL c. uniós finanszírozásból megvalósuló projektben. A projekt a geotermikus energia közösségi elfogadottságát is vizsgálja azzal a céllal, hogy a további hasonló fejlesztések megvalósítói Magyarországon vagy Európában máshol minél jobban vegyék figyelembe a lakosság igényeit, vonják be a helyi közösségeket a tervezési folyamatba, javuljon a tájékoztatás.

Amennyiben Ön hallott, olvasott a mórahalmi geotermikus beruházásokról, van személyes tapasztalata fúrásokkal, távvezeték-fektetéssel vagy a projektek más elemével kapcsolatban, vagy egyszerűen csak van véleménye a megújuló energiák, a geotermia mórahalmi hasznosításáról, kérjük, az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével mondja el gondolatait, tapasztalatait, mi pedig hasznosítani fogjuk azokat.

A kérdőív alapvetően feleletválasztós kérdéseket tartalmaz, de lehetőség van saját szavaival is elmondani tapasztalatait, véleményét - a kitöltés kb. 5-10 percet vesz igénybe. Ha olyan kérdéssel találkozik, melyre nem tud vagy nem szeretne válaszolni, kérjük, válassza a "nem tudom" lehetőséget.

https://www.soscisurvey.de/crowdthermal/?q=MO&l=hun

Köszönettel

Mórahalom Városi Önkormányzat / CROWDTHERMAL