Véget ért az alapszakasz a vármegyei I. osztályban

Ugyan nem sikerült győzelemmel zárnia, de így is a harmadik helyről kezdheti majd a rájátszást a Mórahalom, amely a Bordány vendégeként játszott döntetlent. A mórahalmiak azonban több győzelmüknek köszönhetően megelőzik a Tiszaszigetet.

DB Futball Bordány SK–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 2–2 (1-2)

Bordány, 100 néző. Vezette: Kőhalmi Attila – jól (Gargya, Dobó).

Bordány: Vasas – Forgó, Kovács K. (Márton, 85.), Kovács P., Visnyei, Rácz M. (Pióker Ta., a szünetben), Kiss T., Kis L. (Krizs, 73.), Mondics, Sárkány (Fodor, 60.), Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.

Mórahalom: Mison – Tajthy, Vajda, Róka, Hatvani (Csehó, 67.), Rádóczi Dáv., Ábrahám, Holcsi, Pióker Ti. (Czékus, 90.), Dobronoky (Heidrich, 20.), Bokányi. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Kovács K. (15.), Kovács D. (66.), ill. Hatvani (23.), Heidrich (28.).

Jók: mindenki, ill. Mison, Róka, Hatvani.

Nagy Torma Ricsárd: – A mérkőzés egyes időszakaiban mindkét csapat lezárhatta volna a meccset, és három ponttal távozhatott volna. Összességében igazságos döntetlen született. Büszke vagyok a játékosaimra!

Papp Endre: – Egyik csapat sem érdemelt ma győzelmet. Örülök, hogy veretlenek maradtunk az idén, és így kezdhetjük a rájátszást, de jobban zavar, hogy a mai meccs ismét vezéráldozattal járt.