Vereség a szezonzárón

Őszi bajnoki címet ünnepelhetett az SZVSE, miután nyerni tudott Mórahalmon: ezúttal vendégként lépett pályára a homokháti városban a Vasutas csapat.

Az első 45 perc kevés eseményt hozott, a szünet után azonban egy szép összjáték után rögtön gólt szerzett az SZVSE, Kelemen Viktor a kapus lábai között lőtt a kapuba. Kemény, párharcokkal teli meccs zajlott a pályán, amely végül tíz perccel a rendes játékidő vége előtt dőlt el, ekkor egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Beretka volt eredményes, amivel lezárta a meccset. Az SZVSE-nek még van elmaradt meccse, így az a kérdés, hány pont előnye lesz a tavaszi fordulókra.

Mórahalom–SZVSE-PizzaMonster 0–2 (0-0)
Mórahalom, vezette: Stefánovits Gábor (Csovcsics, Ottenthál)
Mórahalom: Vígh – Kókai, Faragó-Barát, Ördögh (Szalai, 81.), Baji, Papp D. (Kiss M., 89.), Suhajda (Tóth M., 89.), Fátyol, Kis L. (Gercsó, 89.), Budai, Bokányi (Trója, 74.). Edző: Hódi Mihály.
SZVSE: Czirják – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Rádai B., Csanádi (Lőrinc, 87.), Fülöp, Taci, Kelemen V. (Káposzta, 89.), Papp Á. (Abadzic, 89.), Oroszi (Beretka, a szünetben). Edző: Paksi Péter.
Gól: Kelemen V. (47.), Beretka (78.).