Vereség az első bajnokin

Nem indult jól a 2023-2024-es szezon csapatunk számára. Papp Endre együttese a Algyő csapatához látogatott az első fordulóban.

A mérkőzés nem alakult jól csapatunk számára, sok hibát követtünk el, amit a hazaiak egyszer könyörtelenül kihasználtak. Az első félidőben egy hazai gól született, miközben az MVSE nem igen találta a fogást hazai csapaton. A második félidőben felcsillant a remény, Tóth Martin találatával sikerült kiegyenlítenünk az eredményt. A gólunkra a mérkőzés hosszabbításában újabb góllal válaszolt az Algyő, így fájdalmas vereséggel zártuk a találkozót.

M-Perfect Home Algyő–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 2–1 (1-0)

Algyő, 150 néző. Vezette: Kiss Richárd – jól (Gera, Kócsó).

Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Horváth A., Kardos (Daróczi, 69.), Kovács M. (Buchholcz, 78.), Pióker (Patai, a szünetben), Dudás, Deák (Podonyi, 57.), Csányi, Semjényi (Bozóki, a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.

Mórahalom: Weszelovszky – Görbe, Rádóczi Dáv. (Tajthy, a szünetben), Tóth M. (Vajda, 87.), Holcsik (Czékus, 84.), Mészáros G. (Baucic, 63.), Nagy M., Ábrahám, Bokányi, Róka (Fenyvesi, 72.), Szalma. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Rádi (29.), Dudás (92.), ill. Tóth M. (52.).

Jók: Rádi, Vastag, Dudás, ill. Weszelovszky, Tóth M., Bokányi, Görbe.

Fülöp Tibor: – Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de a srácok az utolsó percig hittek a győzelemben. Most sikerült nyernünk, de rengeteg hibával játszottunk, ezeket ki kell javítanunk.

Papp Endre: – Év eleji, közepes színvonalú mérkőzést játszott a két hasonló képességű csapat, amelyen nem játszottunk elég jól ahhoz, hogy nyerjünk. Ikszes mérkőzésen egy jól eltalált bomba döntött, dolgozunk tovább.