Visszahoznák az elveszített pontokat

A delmagyar.hu rovatában az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatja be.

A megyei I. osztályban ketten, a makói Vas Károly és a mórahalmi Fátyol Szilárd értek el mesterhármast, ám mivel előbbi szerepelt már rovatunkban, így utóbbit választottuk a forduló gólvadászának, aki az Apátfalva elleni 7–0-ás győzelem alkalmából triplázott.

– A jelenlegi pozíciónk nem tükrözi azt a potenciált, ami ebben a csapatban van. Az elmúlt két-három fordulóban ennek szellemében mentünk fel a pályára. Most is volt két-három alapemberünk, aki hiányzott, de motiváltan játszottunk, azok a fiatalok, akik szerepet kaptak, szépen helytálltak. Az ellenfelünk is jól tartotta magát, de az agresszivitásunknak meg lett az eredménye – összegezte a sima győzelemmel zárult mérkőzést Fátyol Szilárd.

A 25 éves játékos csapata második, harmadik és negyedik gólját szerezte.

– Az elsőnél a belső védőről pattant le egy beadás, szemfüles voltam, és ellőttem a hosszúba. A másodiknál Kis Levente beadását éppen elértem, szinte magammal vittem a kapufát, de sikerült bepasszolnom. A harmadik egy tizenegyes volt, nem volt a legjobb rúgás, de a gól az gól – idézte fel találatait Fátyol Szilárd.

A Mórahalomra az SZVSE elleni bajnoki, valamint az Apátfalva elleni kupameccs vár idén.

– Remek közösség van nálunk, kiemelném, hogy a stáb mindent megtesz, hogy a lehető legkomfortosabban érezzük magunkat. Jó pár pontot elveszítettünk ősszel, ezeket be szeretnénk pótolni tavasszal. Az SZVSE ellen úgy szeretnék felmenni a pályára, hogy megmutassuk, van keresnivalónk a dobogó közelében – zárta Fátyol.

Forrás: delmagyar.hu