Zenél a tér a mórahalmi fürdő előtt

 Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért felelős államtitkársága különleges zenei kezdeményezésének partnere Mórahalom városa. A Tér-Zene Koncertek egy egyedülálló programsorozat, amelyben augusztus végéig minden héten más-más klasszikus zenei formáció ad ingyenes koncertet a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő főbejárata előtt.
 A pilot program célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg a klasszikus zenét, mutassa be a zene értékeit, s érintse meg a közösségeket – anélkül, hogy hangversenyre kellene mennie a hallgatóságnak.

A program során izgalmas zenei formációk, európai és világhírű művészek látogatnak Mórahalomra, hogy a világ számos nagyvárosához hasonlóan a terek és utcák megteljenek zenei élettel. Mórahalom városa azon 4 település között van, amelyek ezen kezdeményezésre meghívást kaptak. A kulturális államtitkárság bizalma és kitüntető figyelme garancia a koncertek magas minőségére.

A komolyzene találkozása a hétköznapi élettel egy furcsa házasság, melyben a hallgatóság – ha csak egy percre is – de a legnagyobb koncerttermek hangulatát élheti át. S hogy milyen egy világhírű művész örömzenéje, arról győződjenek meg személyesen! A Tér-Zene Koncerteket minden szerdán és szombaton 11 órától élvezheti a nagyérdemű.