A Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad a helyet a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásainak, mely szabadtéri színházélményt nyújt a látogatóknak, de az előadások nincsenek kitéve az időjárási viszonyoknak.


A Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban a nyári hónapok folyamán színházi előadásokat tekinthetnek meg a látogatók. A színház különlegessége, hogy az előadások fontos szereplői a lovak. Ez lehetőség arra, hogy ápoljuk történelmi örökségünket, és ne merüljön feledésbe a régi magyar lovas hagyományunk.

Az épület kialakítása kiválóan megfelel színházi célokra, hiszen rendelkezik 324 férőhelyes karzattal, sőt előadások alkalmával mobil lelátók is kerülnek telepítésre, amelyekkel kiegészülve a színház befogadóképessége 1000 ülőhelyesre növekszik.


A lovarda elhelyezkedése miatt sem kell aggódniuk. A Mórahalomról érkezőket a központból induló Buba-busz rendezvényjárat szállítja el a lovardához és vissza. A környező településen élőknek pedig lehetőségük van transzfer igénylésre, amely az odaúton kívül a hazautazást is biztosítja.

Aktuális rendezvényekért, programokért kattintson ide.

Vegye meg jegyét online!