„Mártózz meg az egészségben!” - Télen is!


A város központjában található Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a település ékszerdoboza. Emberek százezreit vonzza az 1960-as évek óta létező létesítmény. Az azóta eltelt hosszú évtizedek alatt, a fürdő rengeteg átalakításon és fejlesztésen esett át. Ennek eredményeképp mára Magyarország egyik legkiválóbb fürdőjévé vált.

A gyógyfürdő elnevezés sem véletlen. 4 féle gyógyvíz – Árpád, Erzsébet, Szent László és Mátyás gyógyvíz - segíti a nőgyógyászati, kopásos és gyulladásos ízületi megbetegedésekben, gerincbetegségekben és izomreumában szenvedők gyógyulását. Ezen felül a Móra-Vitál Nonprofit Kft. szakorvosi vizsgálatokat és gyógyászati kezeléseket biztosít a gyógyulni vágyók számára.

A fürdő azonban nem csupán gyógyászati központ. Itt mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget. Csúszdák, szaunák, télen 17, nyáron 21 medence szolgálja a vendégek kikapcsolódását, feltöltődését, pihenését. Míg a gyermekek számára játszóház és játszótér biztosít elfoglaltságot, addig a wellness részleg egész évben várja a testük és lelkük kényeztetésére vágyó felnőtteket.

Nyitvatartás: https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/furdo-nyitva-tartas

Belépőjegy árak : https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/belepojegyek

Fürdő nyitvatartás: https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/furdo-nyitva...

Gyógyászat nyitvatartás: https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/gyogyaszat-n...

Medence és szauna nyitvatartás: https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/medence-es-s...

Kapcsolódó hírek, események