Rozmaring Apartmanház

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Ha Ön Mórahalomra látogat és egy kényelmes, modern szálláshelyet keres, akkor ajánlom az általunk üzemeltetett Rozmaring Apartmanházat, amely közel található a város fő látványosságához, a Mórahalmi Gyógyfürdőhöz.

Szálláshelyünkön 7 szoba található, kettő illetve három ágyas elhelyezésben, mely összesen 20 fő befogadására alkalmas. A szobák mindegyike, saját fürdőszobával, Smart TV-vel, Wi-Fi-vel, és felszerelt konyhával rendelkezik.

Emellett, a szálláshely egy saját parkolóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az autóval érkező vendégek számára a kényelmes parkolást.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, közel van több vendéglátó egységhez, így a vendégek számos helyi étel- és italválasztékból választhatnak. Az ingatlan közvetlen közelében élelmiszer bolt is megtalálható.

Összességében szálláshelyünk, kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a város főbb látványosságaihoz és helyi étkezési lehetőségeihez. Vendégeink egész évben, szezontól függően kedvezményes fürdőbelépőt is igénybe vehetnek.

Szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket!

Kapcsolódó hírek, események