Szilágyi Üdülő

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Fedezze fel Mórahalom legújabb, nagy befogadóképességű szállását!

Az elegáns és modern épület a város szívében helyezkedik el. Ideális választás táborhelyszínnek, illetve nagyobb csoportok, osztálykirándulások számára.

A szálláshelyen összesen 150 fő kényelmes elhelyezése lehetséges. A vendégek számára kényelmes és praktikus szobák állnak rendelkezésre. Az egységek 4 fősek, két szobával rendelkeznek, melyek 2 ágyasak, és minden egységhez saját zuhanyzó és WC tartozik.


Az épületben számos kényelmi szolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve egy nagy étkezőt és több kisebb foglalkoztató termet. A vendégek részére szintenkénti teakonyha áll rendelkezésre, ami modern, teljesen felszerelt tartozékokkal, pl.: hűtők, főzőlap, vízforraló, kávéfőzővel rendelkezik. Emellett hozzá tartozik egy sportpálya is, így a vendégek számtalan szabadidős tevékenység közül választhatnak.


Továbbá, a szálláshoz kedvezményes csoportos fürdőjegy is jár, így garantáltan mindenki élvezheti a pihenés és kikapcsolódás lehetőségeit.


Osztálykirándulások, táborok számára a következő programlehetőségek állnak még rendelkezésre:
- városnéző Buba-buszozás
- látogatás az Ezer- Év Parkjába
- túra a Bivalyrezervátumnál és a Nagyszéksós-tó körül
- kerékpár bérlés


Várjuk szeretettel azokat, akik pihenésre vágynak, és akik szeretnék felfedezni Mórahalom varázslatos környékét és élményeit!


A szálláshely típusa: közösségi szálláshely

NTAK regisztrációs szám: KO23077368

Kapcsolódó hírek, események